Title of a News Article

Güvenç: Anadolu sermayesi güçlendirildi

 Güvenç: Anadolu sermayesi güçlendirildi
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa TÜMSİAD Şubesini ziyaretinde; AK Parti Hükümetlerinin yaptığı yatırım ve teşviklerle KOBİ’lere (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler) verdiği önem ve destekle Anadolu sermayesinin güçlendirdiğinin altını çizdi.

Şanlıurfa TÜMSİAD Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade’nin daveti üzerine birçok sektör temsilcisi ve TÜMSİAD üyeleriyle bir araya gelen Başkan Güvenç, TÜMSİAD Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Şanlıurfa’nın sorunları ve gelişen Türkiye’deki kentin durumunu görüştü.

AK Parti Hükümetlerinin yaptığı yatırım ve teşviklerle; KOBİ’lere (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler) verdiği önem ve destekle Anadolu Sermayesini güçlendirdiğinin altını çizen Başkan Güvenç, “Reis-i Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde felsefemiz belli, halkımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla özel teşebbüsle beraber yürüyoruz.  Bu ülkenin maddi ve manevi kalkınması ancak bu şekilde gelişir. 12 yıldır gece gündüz demeden bütün kanat önderlerimizle, Sivil toplum kuruluşlarımızla ve müteşebbislerle hep beraber geziyoruz” dedi.

 

Güvenç, Memlekete Katkı Sağlayan Herkesin Yanındayız

 TÜMSİAD’ın Şanlıurfa’da önemli hizmetler yürüttüğünü aktaran Başkan Güvenç, “Çok önemli bir Sivil Toplum kuruluşumuz, tebrik ediyorum. Hepiniz ayrı sektörlerde burada bir araya gelip şehrin, mesleklerin ve ticaretin sorunlarını konuşuyorsunuz.  Sizleri dikkatle takip ediyoruz, gönlümüz bu memleketi seven kanaat önderleri ve Sivil Toplum Örgütleriyle bu memlekete çivi çakan, bu memlekete katkı sağlayan herkesin yanındayız. Başkan Beyin davetleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Sade, Şanlıurfa İçin Başkanımızla Çok İyi İşler Yapacağız

Şanlıurfa TÜMSİAD Şubesi Başkanı Mehmet Sadık Sade ise, “ Yoğun programına rağmen bizlere zaman ayırdığı için Başkan Güvenç’e teşekkür ediyorum, Şanlıurfa’nın sorunlarını Başkan beyle konuşup çözmeye çalışacağız. Şanlıurfa için Başkanımızla çok iyi işler yapacağız. Gerekli konularda istişare yapacağız, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2015, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195