Title of a News Article

Güvenç bu kez Suruç'taydı

Güvenç bu kez Suruç'taydı
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri  kapsamında Şanlıurfa’nın Suruç İlçesine ziyarette bulundu.

Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında Suruç İlçesinde çarşıyı gezen Başkan Güvenç, ilk olarak vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek, iftar öncesinde sohbet etti.

İftar vaktinin yaklaşması ile vatandaşlarla ve civar esnafla birlikte Suruç Namık Kemal Orta Okulu bahçesindeki iftar sofrasına geçen Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç, yoğun katılımın sağlandığı  iftar sofrasında  dualar eşliğinde iftarlarını açtılar.

İftar Sofrasında vatandaşlarla buluşan Başkan Güvenç, iftar sonrasında yaptığı açıklamada; Suruç ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen İftara yoğun katılımın gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti aktararak, “Suruç’a  geldiğim için sevinçliyim, Allah bizi halkımıza karşı mahcup etmesin. Huzur içerisinde iftarımızı yaptık, emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. İlçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız hep beraberiz. Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. En büyük teşekkürü de Sevgili Suruç halkına sunuyorum. Bir sürü çözemediğimiz sorun var ama gayretimizi görüyorlar bizi bağırlarına basıyorlar. Allah bizi bu halka mahcup etmesin” diyerek sözlerini tamamladı.           

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi ait gezici Sanat Sahnesi Namık Kemal Ortaokulu Bahçesinde kurularak, İftar öncesinde ve sonrasında Grup Ruhavi tarafından seslendirilen ilahilerle Ramazan Etkinliği devam etti.

Ramazan Etkinliğinin ardından Hükümet Konağının yanındaki çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek çay içen Başkan Güvenç, bir süre sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2014, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195