Title of a News Article

Güvenç, Cumhuriyet Parkı'nı İnceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Mardin yolu üzerindeki Büyükşehir Belediyesi'ne ait Cumhuriyet Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Güvenç, Cumhuriyet Parkı'nı İnceledi
banner206
 İlk olarak Cumhuriyet Parkı'nın çevresini gezen Başkan Güvenç, detaylı incelemesinin ardından yanında yer alan Genel Sekreter BalamirGündoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı ve ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu'na Cumhuriyet Parkı'nın 15 gün içerisinde tesisleşmesinin tamamlanarak, en yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulması talimatını verdi. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından bin 200 metrelik yürüyüş yolunun yapımının en kısa sürede başlamasını isteyen Başkan Güvenç, tesisleşmenin de diğer birimler tarafından yapılarak,Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Spor Tesisleri'nin en kısa sürede vatandaşlara açılması yönünde talimatlarını dile getirdi.

Daha sonra park içerisinde bulunan tesis binasını gezen Başkan Güvenç, yetkililere eksikliklerin giderilmesini ve gerekli malzemelerin temin edilmesini söyleyerek, incelemelerini sürdürdü. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2014, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195