Title of a News Article

Güvenç, gece gündüz dinlemiyor

Güvenç, gece gündüz dinlemiyor
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde çeşitli temaslarda bulunarak,  mahalle muhtarları ile içme suyu hususunda toplantı gerçekleştirdi.

Gece sahura doğru Siverek ilçe merkezde yer alan  mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Güvenç, muhtarlarla yapılan çalışmalar hakkında sohbet ederek, eksiklikler ve yapılması gerekenler hakkında yetkililerden brifing aldı.

Siverek merkezin içme suyu ihtiyacını karşılayan dalgıç pompaların yenilenme  çalışmalarını yerinde inceleyen  Başkan Güvenç, sorunun farkında olduklarının ve çözümü için gerekenlerin yapıldığını belirterek, “Siverek’te yaşanan su sorunu için muhtarlarımızla bir araya geldik. Sorunun çözümü için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz” dedi.

Toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in yanı sıra; Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2014, 13:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali yek
ali yek - 10 yıl Önce

evet gerçekten hiç durmyor adını mahyalara yazdırıyor meydan isimlerini değiştiriyor ama bi eksiği var 763 projeden hiç bahsetmiyo onu da yapsa...

suruclu 1
suruclu 1 - 10 yıl Önce

Suruc sulamasina toren acilis tarlalarda suyok yalan,sehir hastanesi yalan 15 yildir bir fakulte hastanesini bitrmedi akp ama iyi ihala alip,veriyorlar

SIRADAKİ HABER

banner195