Title of a News Article

Güvenç, iddialı konuştu...

Güvenç, iddialı konuştu...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, yapımı devam eden Besi Organize Sanayi Bölgesini gezerek büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen 2 bin ağaç dikme törenine katıldı.

Bahar ayların gelmesiyle kenti yeşillendirme çalışmalarını aralıksız devam eden büyükşehir belediye ekipler yapımı devam eden Besi Organize Sanayi Bölgesi'ne 2 bin ağaç dikti.

Ağaç dikme törenine katılan büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç işçilerle birlikte ağaç dikti.

Törenin ardından Besi Organize Sanayi Bölgesi"ni ziyaret eden Güvenç, yapılan çalışmalar hakkında  Besi Organize sanayi Başkanı Abdullah Şıldır'dan bilgi aldı.

Bölge ile ilgili açıklamada bulunan Güvenç, söz konusu yerin yapımına Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın dan aldıkları kredi desteği ile başladıklarını söyledi.

Besi bölgesinin bitmesinin ardından insanların internet üzerinden buradan sipariş verebileceklerinin müjdesini veren Güvenç, çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

Besi Organize Sanayi Bölgesi'nin bölgede yapılan en büyük ve en modern tesis olacağının altını çizen Güvenç, şunları kaydetti:

"Hamd olsun geçen süre iyi değerlendirildi. Mütahitler burada iyi işler yaptılar. İdari birimimiz bitti 150 işyerinin alt yapısı büyük ölçüde bitti. Hükümetimiz buraya 53 milyon TL kredi verdi. Şanlıurfa'ya yakışan bölgede konuşulan bir eser burada ortaya çıkacak. Bugün hem yapılan çalışmaları inceledik hem de idare binamızın önüne 2 bin tane ağaç dikiyoruz. Bu ağaçlar bu binaya renk katacak. "

Mağara hayvancılığını bitiriyoruz

Kentte mağaralarda hayvancılığın yaygın olduğunu buna bağlı olarak başta sinek olmak üzere bazı haşere böceklerin mağaralarda ürediğini anlatan Güvenç, şöyle devam etti:

"Şanlıurfa'da sineğin kaynağı olan mağaralardaki hayvancılığı bitirip onları buraya taşıyacağız. Burası bittiğinde Türkiye burayı konuşacak inşallah. Bölgenin en büyük hayvan mezatı olacak."

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195