Title of a News Article

Güvenç işlerin peşini bırakmıyor

Güvenç işlerin peşini bırakmıyor
banner206

Kış ayları öncesinde tamamlanan Kırsal Mahalle grup yollarını denetleyen Başkan Güvenç’e mahalle muhtarları ve mahalleliler teşekkür etti.

Karaköprü Kabahaydar mevkiinde 42 kilometrelik yolu tamamlayarak yöre halkının hizmetine açan Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını civar Mahalle Muhtarlarıyla yerinde inceleyen Başkan ve ekibi, yol güzergâhı boyunca yolun kalite ve standart denetimini gerçekleştirdi. Yol güzergâhı üzerinde bulunan tarla ve bahçelerde çalışanlarla sohbet edip Büyükşehir’in hizmetleri anlatan Güvenç,  anakent belediyesi çalışmalarının bitirilen hizmetlerle artık gün yüzüne çıkmaya başladığını belirtti.

Grup yolları çalışmalarını başlattıklarını ve büyük bir hızla Fen İşleri ekiplerince tamamlandığını ifade eden Güvenç, “420 Km Kırsal Mahalle grup yolu asfaltlanmasını yaptık. Yeni ihaleler yaptık. Bunların tamamı biraz geçte olsa başlamış durumda. Onun dışında 30 Marttan sonra direkt Büyükşehir ekipleriyle köylerde kendi araçlarımızla yol yapmaya başladık. Toplamda 220 km asfalt yolu kendi imkânlarımızla bitirdik. Şu anda burada Fen İşleri ekiplerinin bitirmiş olduğu 42 km‘lik yolun ziyaretine geldik ve standartlarına baktık, eskisi gibi zayıf bir yol değil hamdolsun güzel olmuş” dedi.

Büyükşehir Belediye Ekiplerine ve yapılan işe sahip çıkan yöre halkına teşekkür eden Güvenç, “İnşallah çok daha iyi yollar yapacağız, acele eden kardeşlerimiz var. Bizden beklentisi yüksek olan kardeşlerimiz var; ama bilinmeliler ki Şanlıurfa’nın, Büyükşehir’in sorumluluğu altında 10 bin km’den fazla köy yolumuz var. Bunlara yetişmeye çalışıyoruz. Sadece 220 km asfalt yol yapıp 420 km ihale etmekle de kalmayıp 1000 Km’ye yakın Stabilize yol yaptık. Bunun yanında sıcak asfalt ve bakım, parke taşı döşemeleri yaptık” dedi.

 

Güvenç, “2014 Yılı Yol Planlamasında Yer Veremediğimiz Yollar İçin Halkımızdan Özür Diliyoruz”

2014 yılı içerisinde yapılamayan yollar için üzüntüsünü dile getirerek halktan özür dileyen Güvenç, “Bu asırda yolun ve suyun lafı olmaması gerekiyor. Yaptığımız yerler içinde geçte kalsak halkımız adına seviniyoruz. Bizim insanımız hizmetin en iyisine layık, çoluk çocuk, kadınlar ve halkımızla mutlu olduk. İşimizi yapmanın gururuna eriyoruz. Birlikte inşallah çok daha iyi şeyler yapacağız. Bunun için huzur olması lazım ve kaynaşmamız lazım, birbirimizi destekleyip sevmemiz lazım. Bütün halkımızın sorunlarını çözeceğiz ve çözmeye devam edeceğiz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Modanlı, “Yıllardır Süren Yol Sorunumuz Bitti”

Yıllardır yol sorunlarının bulunduğunu belirten Kalın Beyatlı Köyü Muhtarı Seydi Modanlı ise, “36 km’lik yolumuz yıllardan beri böyleydi. Geçen yıl bütün asfaltları kaldırıldığı halde yapılmadı. Perişan olmuştuk. Sürekli çalışma ile bu yolumuz kısa sürede bu aşamaya geldi. Gerçekten yolumuz güzel bir şekilde yapıldı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Mehmet Emin Özçınar’a, Mehmet Emin Yeşiltaş’a ve yolda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim”

 

Çetin, “Kışa Girmeden Yollarımız Tamamlandı”

Yedi Kuyu Köyü Muhtarı Mehmet Çetin ise, “Yol hepimizin yolu, 12 kilometre grup yolunu da kullanıp Hilvan üzerine bağlanıyoruz. Kışa girmeden yollar tamamlandı. Geçen sene çok sıkıntısını çektik ama sıkıntısını çekmeye değdi. Teşekkür ediyorum”

 

Güvenç, Bozova’da Esnafla Bir Araya Geldi

Öte yandan Bozova ilçesine giden Başkan ve ekibi, Bozova AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret ederek, yapılan çalışmaları değerlendirip tespit edilen sorunların çözümü için kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Güvenç, toplantının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, Büyükşehir’in yaptığı çalışmaların yansımalarını birinci ağızdan dinledi. Halkın taleplerini dinleyen Güvenç, taleplerin yerine getirilmesi konusunda çalışmaları başlattı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2014, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195