Title of a News Article

Güvenç, kendisini eleştirenleri bombaladı!

.

Güvenç, kendisini eleştirenleri bombaladı!
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, ‘Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışmıyor’ eleştirilerine Twitter’den sert açıklamada bulundu.

Başkan Güvenç, Twitter’den yayınladığı mesajında şunları kaydetti;

“Yiğit kardeşim kardeşlerim bu şehrin vakarlı güzel insanları... hiç şüpheniz olmasın bu kardeşiniz sonuna bu güne kadar hiç bir küçük adama ve kifayetsiz muhterise cevap vermedim. Çünkü kaderin ve halkın bana verdiği görevi, hizmeti düşündüm. Suskunluğumuz ve efendiliğimiz bunlar tarafından takdir edilmedi... Ama herkeste artik biliyor ki onlara boyun eğmedik ve eğmeyeceğiz. Aslında bunları halkımızın şaşmaz sağduyusuna ve Allaha havale etsem de..bundan böyle her ortamda gereken cevabi alacaklar... Şanlıurfalı kardeşlerim müsterih olsunlar.. Bu şehri ve güzel insanlarını Allaha emanet ediyorum... Emanete sahip cikacaktir. Bu belediye şarlatanların rantçıların değil Şanlıurfalının belediyesi olacaktır."

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2015, 17:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 9 yıl Önce

belediyemizin ramazan etkinlikleri iftar ve sahur yemekleri çok güzel oldu allah razı olsun

YOLCU
YOLCU - 9 yıl Önce

buna yanıt ver Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanlığına ve şuski genel müdürlüğüne HİLVAN SUSUZ DUR İLER BANKASINDAN SÖZSLESME TARİH 23.11.2012.BASLAMA TARİHİ 03.12.2012.BİTİS

SIRADAKİ HABER

banner195