Title of a News Article

Güvenç, kırsalı ziyaret etti

Güvenç, kırsalı ziyaret etti
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Siverek İlçesi'nde incelemelerde bulundu.

Hilvan'da Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa sürede yapı tamamlanan yeni Buğday Pazarı yolunu ziyaret eden Başkan Güvenç, Buğday Pazarı inşasını kısa sürede bitiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür etti. Ardından Siverek'e geçen Başkan Güvenç ve beraberindekiler, Siverek'teki kırsal mahalleri ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

Siverek Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi tarafından ortak yürütülen çalışmaların görüşüldüğü toplantıya katılan Başkan Güvenç, burada projeler hakkında Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'la görüştü. Siverek'te Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını inceleyen Başkan Güvenç, Çalışmalar hakkında esnafa bilgi verdi. Siverek Belediyesi tarafından muhtarlar onuruna verilen İftar yemeğine katılan Güvenç, burada muhtarla görüşerek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

İftarın ardından açıklamada bulunan Başkan Güvenç, şunları kaydetti:

"Biz milletin hizmetindeyiz. Milletten başka bir güç tanımıyoruz. Siz bizi ne kadar desteklerseniz o kadar yol alırız. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemlerde çok daha iş yapacağız. Bu bir hizmet yarışıdır. Bütün ekibimizle gayret ediyoruz. İnanıyorum ki Siverek'in çehresini değiştireceğiz ve önemli projelere imza atacağız. "

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2015, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195