Title of a News Article

Güvenç müjdeyi verdi

 Güvenç müjdeyi verdi
banner206

11 Nisan Stadyumu alanın arkasında yapılacak olan yeni 35 metrelik yolda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Atatürk Bulvarında trafiği rahatlatmak amacıyla alternatif 35 metrelik yolun en kısa sürede hizmete açılacağının müjdesini verdi.

Kamulaştırma ve yıkım çalışmalarında sona gelinen alanda inceleme yapan Başkan Güvenç mahalle sakinleriyle görüştü.

Alternatif 35 metre yolun çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Güvenç, Atatürk Bulvarının Şanlıurfa’nın ana arteri olduğunu vurguladı. Trafik yükünün çok ağır olduğunu ve her geçen gün de yoğunlaştığını dile getiren Güvenç,  “Trafik yoğunluğunun çözümünün eski 11 Nisan stadının altından otuz beş metrelik yol açmayı planladık” dedi.

Daha önce buraya yol yapımı düşüldüğünü ancak her hangi bir mesafe alınamadığının altını çizen Güvenç, “Büyükşehir Belediyesi olarak gün itibariyle 83 bağımsız konutun mülk sahibiyle anlaşarak ve uzlaşarak çalışmalarımızı başlattık. Şu anda çalışmalar devam ediyor. Onunla ilgili de arkadaşlarımız çalışıyor. Hayırlı olsun en kısa sürede otuz beş metrelik yolu inşallah açacağız" dedi.

Atatürk Bulvarı’ndaki trafik yoğunluğunu azaltmak için alternatif olarak yeni 35 metrelik yol yapım çalışmalarının büyük bir kısmını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, 6 bina ve bir okul dâhil olmak üzere 83 bağımsız bölümün kamulaştırmasında 15 milyon TL aktararak, trafik yoğunluğunun çözüme kavuşmasını sağlıyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195