Title of a News Article

Güvenç o alanları inceledi

Güvenç o alanları inceledi
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, ŞUTİM çevresinde ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğü civarında yer alan kentsel dönüşüm ve proje alanlarında incelemelerde bulundu.
Genel Sekreter ve Daire Başkanlarıyla birlikte kentsel dönüşüm ve değişim alanlarında  plan ve projeleri oluşturmak amacıyla incelemede bulunan Başkan Güvenç; yol, park, kamu hizmet alanı, her türlü sosyal donatı alanları ve konut  üzerine değerlendirmelerde bulundu.
İncelemelerin ve değerlendirmelerin ardından kısa bir açıklamada bulunan Başkan Güvenç, “Yenişehir Mahallesinde ŞUSKİ Genel Müdürlümüzün bulunduğu alanda kentsel dönüşüm kararı aldık. Bununla ilgili bakanlar kurulu kararı çıkardık, burada arkadaşlarla nasıl bir yapılandırma yapacağız nereye park koyacağız, inşaat alanı vereceğiz. Onun çalışmasını yapıyoruz. İnşallah kısa sürede bu çalışmaları tamamlayacağız” şeklinde konuştu.
İncelemeler esnasında Büyükşehir Belediye Başkanı  Celalettin Güvenç’e; Genel Sekreter Balamir Gündoğdu ve daire başkanları ve amirler eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2014, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195