Title of a News Article

Güvenç Sahurda meydana indi

Güvenç Sahurda meydana indi
banner206

Süleymaniye meydanında yapılan kavşağı inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Süleymaniye bölgesine açılacak yol hakkında mahalleliye bilgi verdi.

İlk olarak Tarihi çarşılar bölgesinde esnafı ziyaret eden Başkan Güvenç, buradan Süleymaniye mahallesine geçerek yeni yapılan kavşak çalışmalarını inceledi.

Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Güvenç, Süleymaniye'ye yeni açılacak yol hakkında bilgi verirken mahallelinin yol ve pazar  talepleri hakkında yapılan çalışmaları anlattı.

Süleymaniye meydanında yapılan kavşakla ilgili olarak çalışmalarında sona gelindiğini belirten Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Alagöz; "Kavşakta adacıklar yaparak yolun gidişli ve gelişli akmasını sağladık. Yeni düzenleme ile kaldırım ve yol belirsizliğini giderdik" dedi.

Bölgenin rahatlatılması için otoparkın sorun teşkil ettiğini belirten Başkan Güvenç; "Kaldırımları işgal etmeden yaya yolu olarak kullanılması için herkes gayret göstermeli. Esnaf yarım metre çıkma yapabilir ama fazlasına müsaade etmeyeceğiz ki bacılarımız kardeşlerimiz yürüyebilsin" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195