Title of a News Article

Güvenç, “Sorunları birlikte çözeceğiz”

 Güvenç, “Sorunları birlikte çözeceğiz”
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç,  Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde İlçe Merkez ve Köy Muhtarlarıyla bir araya gelerek, muhtarların birebir istek ve taleplerini dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç ve beraberinde bulunan genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve birim müdürleriyle birlikte Siverek’teki mahalle ve köylerden 175 muhtarı tek tek dinleyerek, taleplerini değerlendirip, ŞUSKİ Genel Müdürüne, genel sekreter yardımcılarına ve daire başkanlarına sorunların çözümü yönünde talimatlar verdi.

Siverek’te mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, önemli sorunların olduğunu ciddiyetle ve birlik beraberlik içerisinde çalışılması gerektiğini vurgulayarak, “Sorunlarımızı eskiden olduğu yine birlik beraberlik ve sevgi içinde çözeceğiz. Bilmelisiniz ki bu millet bizim üzerimize çok büyük bir emanet ve görev verdi. Siz olmadan biz bir şey yapamayız. Muhtarlarımız bizim için son derece önemli. Muhtarlarımızla sürekli alışveriş içinde olmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ise, yeni bir hizmet sayfası açtıklarını söyleyerek, “Hizmet odaklı çalışmalar içerisinde sizlerle birlikte olacağız. Sorunlarımız var bunların farkındayız, ama bu sorunları çözme iradesine ve gücüne de sahibiz” dedi.

Toplantıya katılan Siverek Belediye Başkanını muhtarları ve meclis üyelerini tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç toplantıdan sonra Siverek’te çeşitli incelemelerde bulundu.

Toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in yanı sıra; ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Emin Özçınar, Mahmut Kırıkçı, Daire Başkanları ve birim amirleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2014, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195