Title of a News Article

Güvenç ,STK’larla buluştu

 Güvenç ,STK’larla buluştu
banner206

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şehitlik Çamlık’ta verdiği iftar yemeğinde kadın STK Temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nca düzenlenen iftar yemeğine Eşi Turan Güvenç ile birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Aysel Göncü,   Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kadın Destek Merkezlerinde kurs gören kursiyerler, Kadın STK Temsilcileri de iftarda yer aldı.

İftardan sonra teşekkür konuşması yapan Başkan Güvenç, Ramazan Ayında İslam dünyasında üzücü olayların gerçekleştiğini belirterek; “İftar vaktinde Allaha hamd ediyorum, huzur içerisinde oruç tutmayı bize nasip ettiği için. Takip ettiğiniz gibi dünyanın bir çok yerinde insanlara ağız tadıyla oruç tutturmuyorlar. Çocuklarını ihtiyarlarını katlediyorlar. Zulüm altında inleyen tüm mazlumlara dua ediyoruz. Allah bir an önce huzur versin. Zulümden Müslümanları kurtarsın. Biz her zaman bir ve beraberiz. Çok şükür birlikte yürüdük ve yürüyeceğiz. Bu coğrafyada barışı ve kardeşliği tesis edeceğiz” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan hareketinin klasik bir siyasi hareket olmadığını ifade eden Başkan Güvenç, “Başbakan Erdoğan’ın liderliğini yaptığı hareket, öze dönüş hareketidir. Medeniyetimizin ihyası hareketidir. Kardeşlik hareketidir. Unuttuğumuz değerleri, sevgiyi, merhameti, şefkati hatırlama ve ihya etme hareketidir. Başarımızın altındaki sır bunlardır. Mazluma, fakire, fukaraya gösterdiğimiz ilgiden ve sahiplenmededir. Çizgimizi Allahın izni ile bozmadan devam ettireceğiz” dedi.

 

“Erdoğan Liderliğinde Bugün Dünyanın Umudu Olduk, Yarın Lideri Olacağız”

 Tayyip Erdoğan’ın yanında olacaklarını ve değerlere sahip çıkacaklarını söyleyen Başkan Güvenç, “Bu topraklarda güçlü bir geleceğin inşası için çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkacağız. Bu anlayışla çalışıyoruz. Bu anlayışla hareket ediyoruz. Sizlerden her türlü zorluğu aşmak için sizlerin duasını bekliyoruz. Dik duruş bekliyoruz. Sizler yanımızda olduğunuz müddetçe bu ülkeye asla bir şey yapamayacaklar. İçerden de dışarıdan da maşa bulsalar fitne fesat çıkarsalar da Allah’ın izni ile bu ülke yürüyüşüne güçlenerek devam edecek. Erdoğan liderliğinde bugün dünyanın umudu olduk, yarın lideri olacağız” dedi.

 

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına Teşekkür Etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı çalışanlarına teşekkür eden Başkan Güvenç, “Büyükşehir belediyemiz sizlerin emrindedir. Kültür ve sosyal işler başkanlığımızda pırıl pırıl arkadaşlarımız Şanlıurfa’da bu ramazan’da ramazan ruhuyla doldurdular. Bunu artırarak devam edeceğiz. Tecrübe kazanacağız, tecrübe kazandıkça da daha güzel, daha yeni hizmetler üreceğiz. Bir olalım, beraber olalım. Birbirimize saygı gösterelim” şeklinde konuştu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142