Title of a News Article

Güvenç toprağa verildi

.

Güvenç toprağa verildi
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in  vefat eden annesi Huriye Güvenç (78) son yolculuğuna uğurlandı. 

Alınan bilgiye göre, bir süredir Gaziantep’te tedavi gören Huriye Güvenç aniden rahatsızlandı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Güvenç, sabah saatlerinde vefat etti. Güvenç’in cenazesi karayolu ile memleketi Kahramanmaraş’a getirildi.

Merkez Ulu Cami’nde Güvneç için cenaze töreni düzenlendi. Törene Huriye Güvenç’in çocukları Ak Parti 24. Dönem Kahramanmaraş milletvekili Sıtkı Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Kilis 7 Aralık Üniversite’si Rektörü İsmail Güvenç ile çok sayıda yakını katıldı.

Ayrıca cenaze törenine Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç çok sayıda kamu kurum ve kuruluşunun yöneticileri ile siyasiler katıldı. Güvenç, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2015, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195