Title of a News Article

Güvenç, Urfa'ya geldi

.

Güvenç, Urfa'ya geldi
banner206
 Şanlıurfa eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve Valisi, Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç Şanlıurfa’ya geldi...

Geçen yerel seçimlerde Şanlıurfa Valiliği görevinden istifa eden ve AK Parti’den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Celalettin Güvenç, 1 Kasım 2016 genel seçimleri öncesinde de başkanlıktan istifa etmiş ve AK Parti’den Kahramanmaraş Milletvekili olmuştu. Görevi bıraktığı günden buyana Şanlıurfa’ya hiç gelmeyen Güvenç, bir taziyeye katılmak üzere dün kente geldi. Bazı eski arkadaşlarının eşli ettiği Güvenç, daha sonra referandum için açılan seçim bürosunu ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. 

Burada bir konuşma yapan Güvenç' Şanlıurfa halkı asil bir Millettir. 16Nisan günü sandık başına gidecek ve Türkiye rekoru kırarak yeniden adını tarihe yazdıracaktır. bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. 16 Nisan günü yapılacak olan referandum oylaması Türkiye'nin geleceğini daha iyi olacağı bir seçim olduğunu Urfa halklı farkında. İnşallah bir başka etkinlikte yeniden Urfa'ya gelerek hasret gidereceğiz' dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 15:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 7 yıl Önce

763 projen nerede

SIRADAKİ HABER

banner195