Title of a News Article

Güvenç'ten flaş seçim açıklaması

Güvenç'ten flaş seçim açıklaması
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Genç TÜMSİAD Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı‘na katıldı.

GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü konferans salonunda gerçekleşen toplantının açılışında konuşan Başkan Güvenç,  gençlerin doğru amaç uğruma örgütlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye’nin ve Şanlıurfa’nın geleceğinin gençlerin elinde olacağını ve her zaman genç girişimcilere ihtiyaç olduğunu ifade eden Güvenç, gençlere gereken tüm desteği verdiklerini kaydetti.

Geleceğe gençlerle kenetleneceklerini vurgulayan Güvenç, şunları kaydetti.

“ Geçmişimizden çok büyük ders alıp kenetleneceğiz. Kendi gurubumuzu, cemaatimizi arkadaşımızı savunacağız. Felsefemiz budur. Gençlerden bunu bekliyoruz. TÜMSİAD’ın da bu konuda örnek çalışmalar yapacağına yürekten inancım tamdır. Yolumuz açık olsun”

 

7 Haziran Sıradan Bir Seçim Olmayacak

Genel seçimlerin yaklaştığını hatırlatan Güvenç, seçimlere kenetlenerek gireceklerini vurguladı.

7 Haziran sıradan bir seçim olmayacağının altını çizen Güvenç, “Hiç unutmayın ki 7 Haziran 2015 tarihinde klasik bir genel seçim yapılmayacak. Bir medeniyetin geleceği oylanacak. Bu yüzden hepimizin çok duyarlı olması gerekmekte. Hiçbir kırgınlığa küskünlüğüne fırsat vermemiz gerekmekte. Bunun için siyasetçi veya önemli bir kurumda çalışmaya gerek yok ülkenin insanı olmak yeterlidir. Hep beraber inşallah 8 Hazirana yeni bir güç olarak uyanmayı temenni ediyorum” dedi.

 

Toplantıya Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Elazığ, Bursa, İstanbul, Kahramanmaraş ve Diyarbakır’dan Genç TÜMSİAD’ın üyeleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195