Title of a News Article

Güvenç’ten hizmet atağı

Güvenç’ten hizmet atağı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Viranşehir ilçesine 15 ayda yapılan yatırımları ilçe halkına anlatarak, "Viarenşehir'e 15 ayda 52.6 TL'lik yatırım yaptık.

Bir otelde düzenlenen basın toplantısına ilçedeki STK temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda Viranşehir’in hizmette çağ atladığını ifade eden Güvenç, Şanlıurfa’nın ve Viranşehir’in hizmette geriye değil, ileriye gittiğini söyledi.

Gerek sağlık alanında, gerek eğitim alanında ve gerekse de kültürel anlamda birçok çalışmaya imza attıklarını vurgulayan Güvenç, çalışmalar kapsamında  Viranşehir'e devletin 2011 ve 2014 yılları arasında yaklaşık 750 milyon TL değerinde yatırım yapıldığı kaydetti.

Viranşehir'in 15 aydır Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden faydalandığını kaydeden Başkan Güvenç, bu süre zarfında ilçeye çok ciddi yatırım yaptıklarını ifade etti.

Hizmetlerde merkez veya ilçe olarak hiçbir zaman ayırmadıklarını vurgulayan Başkan Güvenç, şunları kaydetti:

"Bu hizmetler sizler için yapıldı. Biz sizlere bu hizmetlerden faydalanın diye getirdik. Büyükşehir Belediyesi ile Viranşehir Cumhuriyet tarihinde görmediği hizmetleri gördü. Bunun için sizlerinde bu hizmetlere sahip çıkmanız gerekiyor. Yaklaşık 15 aydır Büyükşehir olarak tüm ilçelere ve Viranşehir'e hizmet yapıyoruz.  Buraya 15 ayda tam 52.6 Milyon hizmet yaptık. Sizler bu hizmetlerin daha fazlasına laiksiniz. Biz birbirimize düşmekten ziyade daha fazla millete nasıl hizmet ederiz bunu düşünüyoruz."

Toplantının ardından Başkan Güvenç ve beraberindekiler buğday pazarını esnafını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu buğday pazarı bağlantı yolu çalışmalarının startını verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2015, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195