Title of a News Article

Güvenç’ten kutlama mesajı

 Güvenç’ten kutlama mesajı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, 30 Ağustos Zaferi’nin 92. yılı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

Güvenç yaptığı açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Başkumandanlığını yaptığı 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi'ni büyük bir galibiyetle, istiklal ve istikbal mücadelemizi zaferle taçlandırmış, Şanlı Cumhuriyet tarihimizin destansı başarılarını altın harflerle bir daha bu cennet vatanın ve aziz milletimizin aydınlık yarınlarına kazımıştır.

Gerek Ulusumuzun ve gerekse Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin milli bayramı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı; hem Başkomutanlık Meydan Muharebesi'ni, hem 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandıktan büyük bir zaferle oy alarak Cumhurun Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ı, hem Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olan Ahmet Davutoğlu'nun ve hem de Şanlıurfa Milletvekilimiz ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in yeni kurulan kabinede bir kez daha yer alması, bizlere 4 ayrı bayramı bir arada yaşatma sevincini verdi.

Ulusumuzun; milli birlik ve beraberlik içerisinde, aydınlık yarınlara doğru kararlı ve azimli bir şekilde dimdik bir vaziyette durmaksızın ilerlemesi sevindirici ve gururlandırıcıdır.

Dünyaya yön veren ve aydınlık yarınları belirleyen yeni bir Türkiye'yi hep birlikte inşa etmek için var gücümüzle gece gündüz demeden her daim çalışıyoruz ve çalışacağız.

Siz kıymetli vatandaşlarımın ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını, Cumhurun Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu ve Şanlıurfa Milletvekilimiz ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i yeni görevlerinden dolayı kutluyor, aydınlık yarınlara doğru hepinizi sevgiyle selamlıyorum.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195