Title of a News Article

Güvenç,Viranşehir'de sert konuştu...

Güvenç,Viranşehir'de sert konuştu...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Viranşehir İlçe kongresinde yaptığı açıklamada, millete hizmet etmeye mahkum olduklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, yaptığı konuşmada, Bakan Faruk Çelik’in katılımıyla Viranşehir kongresinin gerçekleştiğini belirterek, “Kendisine İlçemiz adına teşekkür ederim. Sayın Bakanımızla  bu şehri nasıl değiştireceğiz, hizmetin en iyisine layık Şanlıurfalı ve Viranşehirlileri vatandaşlara nasıl en iyi hizmeti yapacağız diye görüşüyoruz” dedi.

Ak Parti kongrelerinin duygu ve çoşkulu bir şekilde yapıldığına dikkat çeken Güvenç, “Çünkü AK Parti klasik ve sıradan bir parti değil bu coğrafyada millete dayatma yapan, millete rağmen siyaset yapan, milletin kalbini ve gönlünü yakalamayan bir parti değildir. AK Parti; bir mektep, AK Parti Tayyip Erdoğan’ın kurduğu bir medrese, AK Parti bu milletin kurduğu bir gönül hareketidir. Kongrelerimize baktığımız zaman bütün kesimden insanlar orda AK Parti herkese kucak açarak birlik ve beraberliğini her zaman göstermektedir. Biz millete hizmet etmeye mahkumuz, bu millette geleceğimiz için çocuklarımız, Süleymaniye, Telabyad ve Kobani   için bize ve hepsinin umudu AK Parti hepsinin gururu AK Kadrolara destek vermelidir” diye ifade etti.

“Bugün Viranşehir’de başka bir duygu seli vardı” diyen Güvenç, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Çok büyük fedakârlıklar yapan meclis üyelerimiz, ilçe yönetimimiz, ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Viranşehir değişiyor, bizde yeni bir Büyükşehir Belediye yapılanmasını gerçekleştirip Allah’ın izniyle büyük hizmetlere başladık.  Şanlıurfa, Siverek, hamdolsun Viranşehir yolları betonla tanıştı. 63 Kmlik beton yol çalışmalarımızı gelecek yıllarda arttıracağız. Viranşehir merkezde 113 Bin metre kare parke taşı ihalesini yaptık ve çalışmalar başlayarak devam ediyor, hamdolsun her konuya müdahalede bulunup halkımızın sorununu masaya yatırdık. Dünyanın en güzel ve modern okullarının sizlere kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik olduğu taktirde, hiç şüpheniz olmasın ki çocuklarım sizlerin yaşadığı sıkıntıları yaşamayacak. Çocuklarımız bütün dünyanın parmakla gösterdiği mazlumların her zaman yanında olan bir ülkede olduklarının gururunu yaşayacak. Bunun teminatı sizlersiniz bunun teminatı millet ve AK Partidir.”

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2014, 19:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195