Title of a News Article

Güzel ilk mesajını yayımladı..

Güzel ilk mesajını yayımladı..
banner206
 Karaköprü Belediye Başkan aday adayı Av.Kemal Güzel, daha modern bir Karaköprü için siyasete atıldığını söyledi. 

Ak Partinin Şanlıurfa'da ki ilk kurucusu,  Ak Partili ilk Belediye Başkanı rahmetli Ahmet Güzel'in oğlu Av.Kemal Güzel babasının yolunda gitmek için kolları sıvadı. 

Karaköprülülere bir mesaj yollayan Güzel, yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti 
Değerli kardeşlerim.
Doğup büyüdüğüm, 7 bin nüfuslu nar cenneti Karaköprü’nün köy statüsünden çıkıp, 170 bini aşan nüfusunun yanında şehrin önemli sosyal donatılarına ev sahipliği yapan modern bir ilçe olması sürecini yakından bilen bir kardeşiniz olarak hizmete talibim.
Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde belirlenen Yeni Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonu doğrultusunda en önemli çalışmalar, yerel yönetimler aracılılığıyla yerine getirileceğinden, Karaköprü Belediyesini; şeffaf, planlı, başarısı ölçülebilir, modern yöntemlerle ihtiyaçlara çözümler üreten, sosyal belediyeciliği önemseyen, milli ve manevi hassasiyetlere duyarlı yönetim anlayışı ile hizmet sunan bir kurum haline getirmek için hep birlikte olalım.
Karaköprü’nün 14 merkez, 86 kırsal mahallesinin fiziki ihtiyaçlarını, ilçe halkının belediyeden ve siyaset kurumundan beklentilerini çok iyi analiz ederek ürettiğim proje ve fikirlerimi, birlikte yaşama kültürü çerçevesinde uygulayarak doğru ve kalıcı çözümler üretebileceğimize yürekten inanıyorum.
Partimiz görev verirse, “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” anlayışıyla üstleneceğim belediye başkanlığı görevinde destek ve dualarınızı bekler, saygılar sunarım.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2018, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142