Title of a News Article

Hain saldırı; 2 şehit

.

Hain saldırı; 2 şehit
banner206
 Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Tekeli Taburu'na bağlı üst bölgeye PKK'lı teröristler uzun namululu silahlarla ateş açtı. Askerlerin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 2 asker şehit olurken, 4 asker de yaralandı.

ASKER ANINDA KARŞILIK VERDİ

Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Günyazı Köyü'ne bağlı Tekeli Mezrası yakınlarındaki Tekeli Tabur Komutanlığı üs bölgesine, bu akşam PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Yaralı askerler Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

HAVA DESTEKLİ OPERASYON BAŞLATILDI

Çatışmanın ardından kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI

Saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mesut Ardıç'ın yakınlarına acı haber ulaştı.

Şemdinli'nin Tekeli Askeri Üs Bölgesine teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ardıç'ın (25) Bitlis'in Ahlat ilçesindeki yakınlarına şehadet haberi verildi.

Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mümtaz Çoban ve diğer ilgililer, şehidin Kırklar Mahallesi'ndeki evine giderek annesi Sevim, eşi Ayşe Ardıç ve kardeşlerine acı haberi iletti. Türk bayrağının asıldığı şehidin evine, ailenin yakınları ve komşuları taziyeye geldi.

BİR AYLIK EVLİYDİ

Şehit Ardıç'ın yaklaşık bir aylık evli olduğu öğrenildi.

Terör örgütü PKK mensuplarınca dün düzenlenen saldırıda 2 asker şehit düşmüş, 4 asker yaralanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 01:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195