Title of a News Article

Hainler rahat durmuyor…

.

Hainler rahat durmuyor…
banner206

FETÖ/PDY’nin Türkiye genelindeki tutuklu ve hükümlü üyeleri aracılığıyla toplu isyana hazırlandığı ortaya çıktı. Adalet Bakanlığı tüm cezaevlerindeki tedbirleri artırdı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ nün Türkiye genelinde cezaevlerinde büyük bir isyana hazırlandığı ortaya çıktı. Kanlı terör örgütünün hain planı Niğde E Tipi Kapalı Cezaevi’nin havalandırma boşluğunda bulunan bir notla bozuldu.

 

TEDBİRLER ARTIRILDI

Adalet Bakanlığı’nın bilgilendirilmesinin ardından yapılan araştırmada, örgütün Türkiye genelindeki cezaevlerinde bulunan örgüt üyeleri aracılığıyla toplu isyana hazırlandığı belirlendi. Örgütün bu şekilde ülke gündemini değiştirerek mağduriyet algısı oluşturmaya çalışacağı tespit edildi. FETÖ’nün toplu isyan girişiminin ortaya çıkarılmasıyla  tüm cezaevlerindeki tedbirler artırıldı.

 

İŞTE O NOT

Niğde E Tipi Kapalı Ceza  evi’nin havalandırma boşluğunda bulunan notta, “Selamün aleyküm. Devlet bizi cezaevine atmakla hiç iyi yapma.... (devamı okunamıyor)... Ama sizden haber bekliyoruz. İsyan ne zaman çıkacak?. Talimata hepimiz hazırız. Sizden en kısa zamanda haber bekliyoruz. Herkese duyuruyoruz.” (star)

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195