Title of a News Article

Hainler, Şehit Ömer Halis Demir'in ailesine bakın ne yaptı

Kahraman Şehit Astsubay Halisdemir’e tazminat şoku 15 Temmuz darbe girişimini canıyla engelleyen Şehit Ömer Halisdemir’e tazminat davası açıldı. Şehidin acılı babası Hasan Hüseyin Halisdemir, "Bu davayı Tüm Türkiye duysun." dedi.

Hainler, Şehit Ömer Halis Demir'in ailesine bakın ne yaptı
banner206

Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Darbeci General Semih Terzi'nin ailesinin kendilerine 90 bin TL’lik tazminat davası açtığını söyledi.

Baba Hasan Hüseyin Halisdemir, "90 bin lira Ömer Halisdemir’in öldürdüğü kişinin ailesi dava açmış. Ben evde televizyonda izledim. Türk milleti bunu duysun. Ben barolar birliği başkanımla telefonla görüştüm bizde dava açıyoruz. Alınan tazminatı da Türk Silahlı kuvvetlerine hibe ediyoruz.’’ dedi. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in Babası Hasan Hüseyin Halisdemir ile telefonla görüştüğünü belirterek: ‘’Hasan Hüseyin amca ile telefonda görüştük. Ömer Halisdemir’e dava açıldığını söyledi. Bizde barolar birliği bünyesinde oluşturulan ‘Memedim’ Projesi kapsamında 30’un üzerinde avukatla davayı üstleneceğiz. Çünkü Ömer Halisdemir hukuka uygun bir emri yerine getirdi. Ömer’i vuranlar adam öldürme suçu işlediler. Henüz davayla ilgili tebligat gelmedi. Davayı açanlara bizde tazminat davası açacağız davayı kazandığımız ise Hasan Hüseyin Amca’nın isteği üzerine şehit ailelerine vereceğiz.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 17:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Reiiss
Reiiss - 7 yıl Önce

Hainle kahramanı ayıramayacak kadar daha adaletsiz bir yargı var ne zamandan beri vatan hainleri bu ülkenin geleceğine yön vermiş kahraman ömer halis demirin ailesine dava açma cürreti gösteriyor haine dava açma hakkı tanıyanda haindir rabbim Hainleri açtıgı davada bogsun amin...

mehmet köroğlu
mehmet köroğlu - 7 yıl Önce

Öncelikle selamlnaleykum şehit Ömer halis abimizin ailesine başsağlığı diliyorum kahraman Ömer halis abimizin bekanl cennet olsun Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin 1 Ömer halis şehit oldu 1000 Ömer halis dünya gelir şuanda 251 isimli Ömer halis ismi taşıyan bebek dünya ya geldi Allahım adlyla yaşatmak Nasib etsin vatanlmlza milletimize bayraglmlza sahib clkmak Nasib etsin ben 15 temmuz gününde n sonra ,3 gündür rüyamda şehit kahraman Ömer halis demiri rüyamda gördüm ve her yer de fotoğraflarl karslma geldi akllmdan clkmadl Allahım sen büyük sün dedim rabbim sevdiğim kulu kahraman nl rüyamda gördüm Allahın izniyle sağlıklı hayırlı bir erkek çocuğum olursa adlnl Ömer halis koyacam dedim her zaman namazdan sonra Allah lm sağlık ve hayırlı bir erkek evlât Nasib et diye dua ettim Allah lm rüyamda gördüm Ömer halis kahraman abimin adlnl koydum Allah ln izniyle adlyla yaşatmak Nasib etsin vatanlmlza milletimize bayraglmlza sahib clkmak Nasib etsin

SIRADAKİ HABER

banner195