Title of a News Article

Hakemler dikkatli olsun!

.

Hakemler dikkatli olsun!
banner206

Şanlıurfaspor kulübü futbol şube sorumlusu Muhammed Kerem Şimşek, PTT 1. Ligde son haftalara girildiğini belirtirken hakemlere dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Özellikle sarı yeşilli ekibin son haftalarda oynadığı maçlarda bariz hakem hatalarının yapıldığına dikkat çeken Şimşek, “Puanların birbirine çok yakın olduğu PTT 1. Ligde kimin küme düşeceği, kimin şampiyon veya Play-Off’a kalacağı beklide son maçlarda belli olacak. Özellikle oynadığımız son maçlarda bariz hakem hataları yapıldığına şahit olduk. İster lehimize ister aleyhimize yapılan bu hatalardan dolayı mağdur olmak istemiyoruz.  Hakemlerimizi bu konularda özellikle dikkatli olmaya davet ediyoruz” dedi.

İzmir bölgesi hakemlerinin Şanlıurfaspor’un maçlarında bariz hatalar yaptığını ifade eden Şimşek, Giresunspor maçında hakem hataları yüzünden canımız yandı. Tecrübesiz bir hakem tarafından yapılan hatalar sonucunda maçı kaybettik. Geçmişte de çok sayıda yaşanmış olayların olduğunu biliyoruz. Yarın karşılaşacağımız ve alt sıraları yakından ilgilendiren maçta İzmir bölgesi hakem arkadaşımızdan özellikle dikkatli olması konusunda kendisine rica ediyoruz. Biz Şanlıurfaspor kulübü olarak ayrıcalık istemiyoruz. Sadece gördüklerini çalsın yeter” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 23:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195