Title of a News Article

Hakkari'den kara haber:8 Şehit

.

Hakkari'den kara haber:8 Şehit
banner206
Hakkari Çukurca' da 6 asker çatışmada 2 asker ise helikopker kazasında şehit oldu.
Hakkari' nin Çukurca ilçesi Çığlı Üs bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu , 8 asker yaralandı. Ardından meydana gelen helikopter kazasında ise 2 askerin şehit olduğu bildirildi. 6 teröristin etkisiz hale getirildiği bölgede operasyon sürüyor.

Genelkurmay Başkanlığı yaptığı açıklamada;"13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 04.50 sularında, Hakkâri Çukurca Çığlı Üs Bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışma esnasında altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, sekiz kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır.

Teröristlere müdahale için bölgeye sevk edilen bir Kobra helikopterimiz ise Hakkâri Çukurca bölgesinde saat 05.50 sularında kaza kırıma uğramıştır. Teknik bir arızadan kaynaklandığı değerlendirilen bu elim kazada helikopter pilotu olan iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Kaza ile ilgili inceleme ve araştırma devam etmektedir.

Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla, bölgeye F-16 uçağı, taarruz helikopter kolu, insansız hava aracı ve takviye birlikler sevk edilmiş, şu ana kadar altı bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş olup operasyonlara devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142