Title of a News Article

Halfeti incisu sosyal tesisleri açıldı

.

Halfeti incisu sosyal tesisleri açıldı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halfeti ilçesinde yaptığı alt yapı ve üst yapı çalışmaları çerçevesinde Marina, yüzer köprü, eski Halfeti'de otopark, Prestij caddesi ve kent park çalışmasının yanında yerli ve yabancı Turistlere hizmet edecek olan İncisu Sosyal Tesisleri de hizmete açarak  ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Başkan Çiftçi'nin yanı sıra Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Belediye meclis üyeleri muhtarlar ve vatandaşın katılımıyla İncisu Sosyal Tesislerin açılışı gerçekleşti.

Halfeti'de Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları aktaran Başkan Nihat Çiftçi: "Semt sahası, semt pazarı, spor tesisleri, tekneleri düzene koymak için marina, yüzen köprü, 360'lık araçlık oto park yaptık. Açılışını gerçekleştirdiğimiz İncisu Sosyal tesisleri içerisinde otel, kafe, restaurant, havuz ile Halfeti'mize ve misafirlere hizmet sunacak. Bu tesislere ve bu turistik ilçemize yerli ve  yabancı turistlerin gelesi bölgenin huzuruyla oldu. Buranın huzuruna sahip çıkıp gelece yürümemiz lazım. 16 Nisan'da halk oylaması çok önemlidir. Hem güçlü, istikrarlı ve geleceği gören ve güvenle bakan hükümetler çıkacak. Geçmişteki prangalardan kurtulup geleceğe güzel bir şekilde bakacağız. 2017 planlaması içerisinde ilçe belediyesi ve teşkilatıyla koordineli bir şekilde çalışmalarımız devam edecek" sosyal tesisin Halfeti'ye hayırlı olmasını diledi.

Sosyal tesislerin yapımından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mahmut Kaçar: "Özelde bu topraklarda yaşayan ve genelde umudunu bu topraklara bağlayan mazlumların umutlarını yeşertecek adımı 16 Nisan'da evet diyerek atıyoruz" diyerek hizmetlerden dolayı Başkan Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

Ekip olarak hizmet etiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba; "Halfeti'ye geldiğimiz zaman Allah sizden razı olsun diyecek hizmetler yapıyoruz. Halfeti çok geride kalmışken şimdi Büyükşehir, ilçe kaymakamlığı olarak yepyeni bir görünüm kazandı" diyerek yaklaşan halk oylamasının önemini anlattı.

16 Nisan Halk oylamasının parti oylaması olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, halk oylaması bu milletin ve mazlum milletin geleceği olduğunu ifade etti.

İlçede yapılan sosyal tesis hakkında bilgi veren BELTUR Genel Müdürü Levent Kama; "Halfeti'de Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Büyükşehir Bünyesinde bulunan BEL-TUR A.Ş. tarafından işletilecek. Halfeti İncisu sosyal tesilerinde 36 yatak kapasiteli otel, restaurant, kafe, yüzer havuz ve amfi tiyatro sahnesi bulunuyor" dedi.

Açılışın ardından Başkan Çiftçi ve beraberindekiler AK Parti İlçe Başkanlığına geçerek İlçe Başkanı Muzaffer Açar ve yönetimiyle bir araya geldiler. Son olarak ilçe esnafını ziyaret eden heyet, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında evet'in önemini anlattılar.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195