Title of a News Article

Halfeti'nin çehresi değişiyor

.

Halfeti'nin çehresi değişiyor
banner206

İçişleri Bakanlığınca yaklaşık 4 ay önce belediyeye yapılan görevlendirmenin ardından başlatılan hizmet seferberliğiyle Halfeti'nin çehresi değişmeye başladı.

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Şanlıurfa'daki Halfeti Belediyesi tarafından yürütülen temizlik, yol, parke taşı döşeme ve çevre düzenlemesi gibi birçok hizmet sayesinde ilçenin modern görünüme kavuşması amaçlanıyor.

Terör örgütü PKK/KCK'ya yardım ve destek verdikleri gerekçesiyle haklarında yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar kapsamında görevden alınan belediye başkanlarının yerine KHK kapsamında vekaleten görevlendirilen Halfeti Kaymakamı Şeref Albayrak, vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmek için yoğun çaba gösteriyor.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye, altyapıdan üstyapıya, temizlikten turizme kadar her alanda başlayan çalışmalarla vatandaşın desteğini de alarak, kısa sürede ilçenin görümünü değiştirmeyi başardı.

Albayrak yaptığı açıklamada, "Halfeti'ye baktığımız zaman maalesef kayda değer birşey göremiyoruz. Biz, harıl harıl çalışma içerisindeyiz, hizmetlerimiz devam ediyor." dedi.

 

"Halfeti, sil baştan yapılıyor"

İlçenin en büyük mahallelerinden Argıl Mahallesi'nde oturan 60 yaşındaki Yılmaz Gezer, ilçenin çehresinin değiştiğine şahitlik ettiklerini vurgulayarak, "Halfeti sil baştan yapılıyor, böyle değildi. Bu hizmetlerin yapılması çok güzel bir şey. Eskiden köy gibiydi şimdi bir ilçe olduğu belli oldu. Büyük hizmetler yapılıyor. Devlet çalışıyor. Devlet çalıştığı zaman doğuda olan hizmet batıda yoktur. Ben 20 sene İstanbul'da kaldım, 2 yıldır buradayım. İnanın bu hizmet, batıda yok." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142