Title of a News Article

Halfeti’nin su problemi tarihe karışıyor

.

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek adına çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Halfeti İlçesine bağlı Aşağı Göklü, mahallesinin içme suyu sorununu çözüyor.

Şanlıurfa’nın 100 yıllık altyapı sorununa kalıcı çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını koordinasyonlu ve planlı bir şekilde
sürdürüyor.

 

YAKLAŞIK 16 BİN 700 METRE İÇME SUYU HATTI DÖŞENECEK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa’nın altyapı sorunlarına kalıcı çözüm üretebilmek için kentin her noktasında eşit hizmet anlayışı ile sahada çalışan ekipler vatandaşların içme suyu temini için hummalı bir performansla hizmetlerini sürdürüyor.

Birçok başarılı çalışmalara ve projelere imza atan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarında tüm alt yapı problemlerini göz önüne alarak uzun soluklu çözümler üretiyor ve çözüme kavuşturuyor. Bunun için tüm araç, donanım ve personelleri ile birlikte Şanlıurfa’nın tümüne eşit bir şekilde hizmet ederek alt yapıda kalıcı hizmetler sunuyor.

Halfeti İlçesine bağlı Aşağı Göklü, mahallesinin içme suyu sıkıntısının çözümü için teknik çalışma başlatan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri yerleşim alanına 16 bin 700 metre içme suyu hat döşeme işlemine başlayarak mahalle sakinlerinin yıllardır yaşadığı su sorununa çözüm üretiyor. Bölge halkı, içme suyu problemini çözmek için çalışma başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye, ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ettiler.


Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142