Title of a News Article

Halı ihtiyaçları karşılanıyor

.

Halı ihtiyaçları karşılanıyor
banner206

Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki eğitim kurumları ve kamu kurum kuruluşlarının mescitlerini yeni halılarla donatmaya devam ediyor. Vatandaşların temiz ortamda ibadet yapmasını sağlayan ekipler, 7 kurumun daha mescidini yeni halıyla döşedi.

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gelen taleplerin tespitine göre ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor. Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan yardım çalışmalarını yürüten Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bu çalışmalarında kamu kurum kuruluşları ile eğitim kurumlarını da unutmuyor.

İlçe genelindeki kamu kurum kuruluşları ve eğitim kurumlarından gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucu Yenişehir Halk Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, TOGEM Keçiören Anaokulu, Şehitlik Emin Çavuş Karakolu, Şehitlik Mahallesi Halk Polikliniği, 75. Yıl Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Urfa Anadolu Lisesi Yurdu mescitlerine yeni halılar döşendi. Mescitlere gerekli halıları temin eden Haliliye Belediyesi, vatandaşların ve öğrencilerin daha temiz bir ortamda ibadet yapmasını sağladı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195