Title of a News Article

Halı sahada kalp krizi geçirdi

 Halı sahada kalp krizi geçirdi
banner206

Son yıllarda tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de sık sık görülen spor esnasında kalp krizi geçirme olaylarından bir tanesi de Şanlıurfa'da yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'daki bir halı sahada futbol oynarken aniden fenalaşan Mehmet Demirel kalp krizi geçirdiğini anlayan arkadaşları tarafından müdahale edilerek OSM Ortadoğu Hastanesi'ne getirildi.

Hastanede müdahalesi yapılan ve hemen anjioya alınan Mehmet Demirel'in 4 damarının tıkalı olduğu tespit edildi. Ameliyattan korkan Mehmet Demirel'i yakınları ve doktorları güçlükle ikna ederken Demirel'in ameliyatını Op. Dr. Bayram Yılmazkaya gerçekleştirdi.

Ameliyatın çok başarılı geçtiğini ve hastanın bu ameliyattan çok fayda göreceğini belirten Yılmazkaya düzensiz spor yapanları şöyle uyardı;

"Çağımızda kalp hastalıkları gençlerde de sıklıkla görülmektedir. Özellikle ailesinde kalp hastalığı olan veya ufak tefek şikayetleri olan  gençlerimizin halı saha gibi yüksek efor sarfetmeyi gerektiren etkinliklere katılmadan önce mutlaka görünmelerini ve kalp değerlerini gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195