Title of a News Article

Haliliye, 5. kez ramazan sofrası açtı

.

Haliliye,  5. kez ramazan sofrası açtı
banner206
Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayı sahur ve iftar sofraları geleneğini bu yılda sürdürüyor. Bu yıl 5’inci kez açılan Ramazan Sofraları, yüzlerce insanı aynı sofrada buluşturuyor.

Haliliye Belediyesi, geleneksel hale getirdiği iftar sofraları uygulamasını bu yılda 5’inci kez Ramazan Ayı boyunca devam ettiriyor. Cumhuriyet Meydanı (Valilik yanı), Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesi, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesi ve Süleymaniye Mahallesi Mehmet Saçlı Ortaokulu bahçesinde kurulan iftar sofraları, yüzlerce vatandaşı aynı sofrada bir araya getiriyor. İftar sofralarının yanı sıra, Cumhuriyet Meydanında her gece de sahur sofrası kurulup, vatandaşlara sahur ikramında bulunulacak. Sahur ve iftara az zaman kala sofraları dolduran vatandaşlara, görevliler tarafından anında yemekleri ve suları ikram ediliyor. Bu yıl beşinci kez düzenlenen iftar sofraları, vatandaşların da taktirini topluyor.

Tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik eden Başkan Fevzi Demirkol, Ramazan Ayı boyunca hizmet verecek olan sahur ve iftar sofralarına tüm Şanlıurfa halkını davet ettiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2018, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195