Title of a News Article

Haliliye Belediyesi budama işine girdi

Haliliye Belediyesi budama işine girdi
banner206
Şanlıurfa'da Haliliye Belediyesi, temizlik ve çevre düzenlemesi gibi konuları önemsiyor. 7-24 temizlik konusunda ilçede hummalı bir çalışma yapan Haliliye Belediyesi, bugün ağaç budama işine girişti. 

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un talimatları doğrultusunda yapılan bu yeni çalışma halk tarafından da beğeni ile karşılanıyor. Haliliye ilçesinin Bahçelievler semtinde budama yapan belediye ekipleri, dalları uzayan ve sarkan ağaçları bir güzel elden geçirerek rahat nefes alınabilmesi için kolları sıvayıp deyim yerindeyse ağaçları traştan geçirdi. Semtin her noktasında bulunan ağaçların bir kaç gün içerisinde tamamen budanarak daha güzel bir görüntü sergilenmesi planlanıyor.

HABER: OSMAN KAYA



Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 11:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 9 yıl Önce

haliliye belediyesi temizlikte sıfır. parayı boş yerlere harcıyorlar. zaten var olan çöp konteynırlarını boşu boşuna değiştiriyorlar. fakıbaba döneminde m.akif ersoy caddesinde apartman bahçeleri bile temizlenirken şimdi ortalık pislikten geçilmiyor. ağaç budama işleminin m.akif ersoy caddesinde de yapılması temennisiyle.

SIRADAKİ HABER

banner195