Title of a News Article

Haliliye Belediyesi'nden örnek davranış

Haliliye Belediyesi'nden örnek davranış
banner206
Haliliye Belediyesi, sokağa çıkma yasakları kısa bir süreliğine kaldırılan 65 yaş üstü kadınların Anneler Günü’nü kutlayarak onlara gül ve karanfil hediye etti.

Covıd -19 salgını nedeniyle sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş üstü vatandaşların Bilim Kurulu tavsiyesi üzerine İçişleri Bakanlığı yayınladığı genelge ile yaklaşık bir buçuk ayın üzerinde dışarı çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar 11.00-15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla dışarıya çıkabildiler.

Bugün saat 11’den sonra sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşların adresleri yemyeşil parklar oldu. Haliliye Belediyesi de Anneler Günü nedeniyle dışarıya çıkan kadınların Anneler Günü’nü kutlayarak onlara gül ve karanfil hediye etti.

Öte yandan Beyaz Masa iletişim hattı üzerinden iletişime geçen 65 yaş üstü kadınların talepleri yerine getiren ekipler ayrıca onlara gül ve karanfil hediye etti.

Haliliye Belediyesinin günlerini kutlamalarından memnun olduklarını belirten kadınlar Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2020, 17:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
NURULLAH ALPHAN İNAN
NURULLAH ALPHAN İNAN - 4 yıl Önce

HELAL OLSUN SANA,HALİLİYE BELEDİYESİ.

SIRADAKİ HABER

banner195