Title of a News Article

Haliliye Belediyesi'nden Sevgililer Günü jesti

.

Haliliye Belediyesi'nden Sevgililer Günü jesti
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, vatandaşlardan gelen talepleri karşılıksız bırakmadıklarını ve bu nedenle Sevgililer Günü olarak bilinen 14 Şubat’ta 49 çiftin nikah işlemlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yürüttüğü temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, sosyal belediyecilik çalışmalarına da önem veren Haliliye Belediyesi, bu kapsamda vatandaşlardan gelen talepleri yanıtsız bırakmıyor. Sevgililer Günü olarak bilinen 14 Şubat’ta evlenmek isteyen 49 çiftin işlemlerini gerçekleştiren Haliliye Belediyesi Evlendirme Birimi, Pazar günü mesai yaparak çiftlerin bu özel tarihte dünya evine girmelerine aracı oldu.

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol da, 14 Şubat’ta dünya evine giren çiftleri Haliliye Belediyesi Evlendirme Birimi’nde ziyaret etti. Bazı çiftlerin nikahını kıyan Başkan Demirkol, vatandaşların bu özel tarihte evlenme taleplerini karşılıksız bırakmadıklarını vurguladı. 49 çiftin işlemlerini tamamladıklarını hatırlatan Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Böyle günlerin sadece bir hatırlamadan ibaret olduğunu aslında bir ömür birbirimizi sevmemiz gerektiğine inanıyorum. Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla gençlerimizin ve ailelerinin yoğun isteği üzerine Haliliye Belediyesi Evlendirme Memurluğu olarak Pazar günü olmasına rağmen mesaideyiz. Bugün, bize müracaat etmiş olan bütün talepleri karşıladık. 49 adet nikah gerçekleştiriyoruz. Bu 49 nikahın; 8’i törenli, 3’ü düğün salonunda ve 38’i ise törensiz nikah. Ben zaman içerisinde geçmiş zamanlarda, gelecekte evlenecek olanlara bir ömür mutluluklar diliyorum. Haliliye’de en mutlu şekilde yaşamalarını canı gönülden arzu ediyoruz. Bu en mutlu şekilde yaşamalarının fizi ve sosyal şartlarını oluşturmakta bizim vazifemiz. Bu vazifemizin mesuliyet duygusu içerisinde hareket ediyoruz.”

Evlenen çiftler ise Haliliye Belediyesi’nin yaptığı bu uygulamadan memnun olduklarını ve bu nedenle Başkan Fevzi Demirkol ile Haliliye Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2016, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195