Title of a News Article

Haliliye Belediyesi o programı iptal etti

.

Haliliye Belediyesi o programı iptal etti
banner206
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Şanlıurfa Haliliye Belediyesi’nin sunmayı planladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Türk Sanat Müziği Konseri ileri bir tarihe ertelendi. Ertelenme sebebi ise Siverek İlçesinde silahlı saldırı sonucunda bir polisin şehit düşmesi olarak belirtildi.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde dün akşam saatlerinde polise silahlı saldırı düzenlendi. Olayda bir polis şehit olurken bir polis ise ağır yaralanmıştı. Bu olay sonrası Valilik ve Büyükşehir Belediyesi birçok programı iptal etti. Merkez ilçe Haliliye Belediyesi ise öğretmenler günü için düzenlediği Türk Sanat Müziği Konserini ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi.

Haliliye Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, "24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle belediyemizin sunmayı planladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Türk Sanat Müziği Konseri, Siverek İlçemizde bir polisimizin şehit edilmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurur, bir kez daha şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm milletimize ise başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195