Title of a News Article

Haliliye Belediyesi, Yaşlılara Evlerinde Bakıyor

Haliliye Belediyesi, Yaşlılara Evlerinde Bakıyor
banner206
Haliliye Belediyesi, 2015 yılında başlattığı Evde Bakım Hizmet ile ilçe genelinde ikamet eden ve evde bakıma muhtaç olan yaşlı ailelerin yanında oluyor. Yüzü aşkın aileye, evinde bakım hizmeti veren ekipler, ailelerin hem kişisel bakımlarını hem de evlerinin temizlik ihtiyacını gerçekleştiriyor.

Başkan Fevzi Demirkol’un ‘benim bir belediyem var’ anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 2015 yılında başlattığı evde bakım hizmetini, aile sayılarını her geçen gün arttırarak devam ettiriyor. Günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; toplam 166 yaşlı veya engelli ailenin kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını 11 kişilik ekiple devam ettiren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahiplerinin evlerini periyodik olarak ziyaret ederek, çalışmalarını yürütüyor. Ekip, belirlenen ihtiyaçlar kapsamında saç-sakal ve el-ayak tırnak kesimi ile evin temizliğini yapıp, camlar siliniyor ve bulaşıkları yıkanıyor.

Evde Bakım Hizmetinde yararlanan vatandaşlarda, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Şanlıurfa’da ilk kez Haliliye Belediyesi tarafından başlatılan hizmetle ilgili vatandaşlar, Haliliye Belediyesine ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

Öte yandan hizmetten yaralanan vatandaşlara yönelik, program dahilinde Karaali Kaplıcalarına sağlık turları da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce düzenleniyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142