Title of a News Article

HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Suriyeli Misafirlere yemek yardımı yapılacak

HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
banner206

IŞİD'in saldırılarından kaçarak Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi Dikmetaş Köyü sınırına gelen ve buradan Türkiye’ye giriş yapan Suriyeliler, Suruç Yatılı Bölge Okulu (YİBO)’na yerleştirildi.  Burada iki gündür kamp halinde konaklamaya başlayan Suriyelilerin yaşadığı zor şartlarla mücadele için Haliliye Belediyesi seferber oldu. 

 

Suruç İlçesi’nde kamp halinde yaşamaya başlayan açlık ve susuzlukla mücadele veren Suriyeli misafirler için Haliliye Belediyesi iki gündür su desteğinde bulundu. Suriyeli misafirlere ayrıca sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez yemek yardımında da bulunacak olan Haliliye Belediyesi, ölüm tehdidi ile ülkelerinden sürgün edilen Suriyelilerin en büyük ihtiyacı olan gıda yardımını da böylece sağlamış olacak. 

 

Bölgede halen ciddi derecede su ve gıda sıkıntısı yaşanıyor. Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü arazözlerle YİBO’da oluşturulan kampa bu nedenle su taşıdı. Araçlarla kent merkezinden desteğini sürdüren Haliliye Belediyesi, yemek yardımını da sürdürecek. Suriyeli misafirlere sabah kahvaltısı ve akşam yemeği olmak üzere günde iki öğün yemek verilecek.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 01:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195