Title of a News Article

Haliliye, bu kez onların yardımına koştu...

Haliliye, bu kez onların yardımına koştu...
banner206

Haliliye Belediyesi, yeni tür koronavirüs (covıd-19) salgınından korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarına devam ederken, son dönemde ilçe genelinde karantinaya alınan mahalle ve binalarda bulunan vatandaşlara gıda desteği sunuyor.

Haliliye Belediyesi, ölümcül covıd-19 salgınının Türkiye’de görülmesi ile birlikte aldığı tedbirleri sürdürürken, normalleşme sürecinde de mücadeleyi aksatmıyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yıkama ve dezenfekte işlemlerini devam ettirirken, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ise merkez ve kırsal ayırımı yapmadan vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Bu çerçevede belediye ekipleri Devteşti, Yeşildirek, Ertuğrul Gazi ve Ulubatlı mahallelerinde karantinaya alınan bina sakinlerine maske ve gıda desteğinde bulundu.

Belediye tarafından sunulan destekler vatandaşların takdirini toplarken, mahalle muhtarları Haliliye Belediyesinin sunduğu hizmet ve desteklerden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195