Title of a News Article

Haliliye'de hasta yakınlarına iftar yemeği

Haliliye Belediyesi hastane önünde ve misafirhanelerde bekleyen hasta yakınlarına 600 kişilik iftar yemeği dağıttı.

Haliliye Belediyesi’nin Ramazan Ayı’nda gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik faaliyetlerine bir yenisi daha eklendi. Haliliye Belediyesi tarafından 3 ayrı noktada kurulan iftar çadırında vatandaşlara iftar ikramı veriliyor. İftar çadırına gidemeyen, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlar için de evlere iftar ikramı sunuluyor.

 

BU SOFRA HER YERDE

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un talimatı ile iftar çadırları ve evlere iftar yemeği dağıtımın yanı sıra hastanelerde de iftar yemeği dağıtılmaya başlandı. Haliliye Belediyesi, Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde hasta yakınlarına iftar yemeği dağıttı.

 

HASTA YAKINLARI DUYDUKLARI MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ

Hasta yakınları ve hastane bahçesinde bekleyen vatandaşlara 600 kişilik yemek dağıtıldı. Hastane bahçesi ve misafirhaneleri dolaşan Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Personelleri içerisinde iki çeşit yemek, çorba su ve ekmek bulunan kumanyaları dağıttı. Belediye’nin hizmetinden duydukları memnuniyeti ifade eden hasta yakınları ise “Mübarek Ramazan Ayı’nda güzel bir hizmet. Hasta yakınlarının yemekle uğraşacak zamanı yok çünkü hastalarına bakıyorlar. Böyle imkanlar varken vatandaşa sunulması çok güzel bir çalışma. Allah razı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 11:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞANLIURFA
ŞANLIURFA - 8 yıl Önce

İŞTE İFTAR HİZMETİNİN EN MÜKEMMELİ. TEBRİKLER

SIRADAKİ HABER

banner195