Title of a News Article

Haliliye hizmette sınır tanımıyor

.

Haliliye hizmette sınır tanımıyor
banner206
 Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehir merkezine 70 kilometre uzaklıkta bulunan Dikme Kırsal Mahallesi Dolapçı mezrasında stabilize yol yapım ve yol açma çalışması başlattı.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kent merkezi ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kırsal mahallelerde en ücra noktalara kadar hizmet götüren Haliliye Belediyesi, Demirkol’un “Kırsal mahallelerin merkez mahallelerden farkı kalmayacak” ifadesini doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Haliliye genelinde 32 merkez ve 137 kırsal mahallede çalışmalarını yeni yol açma, yol yapım ve bakım onarım şeklinde aralıksız devam ettiriyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezine 70 kilometre uzaklıkta bulunan Dikme Kırsal Mahallesi dolapçı mezrasında stabilize yol yapım ve yol açma çalışması başlattı. Kırsal mahallelerde titizlikle yürütülen çalışmalar kapsamında kamyonlarla taşınan stabilize malzeme, silindir ve iş makineleri yardımıyla yola serilip sıkıştırma işlemleri yapılıyor. Mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerine göre mezrada yeni yol açma çalışması da yapılıyor.

Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Dikme Mahalle Muhtarı Mustafa Kara, “Daha önce Dikme Mahallemizde yol açma çalışmaları bitti. Şu anda dolapçı mezramızda yol yapım ve yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Bundan dolayı Fevzi Başkanımıza ve Fen İşlerinin emeği geçen tüm ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 13:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tosun
Tosun - 7 yıl Önce

Vay be.....Hizmete vak

SIRADAKİ HABER

banner195