Title of a News Article

Haliliye’de ağaç seferberliği

.

Haliliye’de ağaç seferberliği
banner206

Haliliye Belediyesi, “yemyeşil Haliliye” hedefiyle sürdürdüğü çalışmaları kapsamında son bir ayda ilçe genelindeki park ve bahçelerde farklı türden 4 bin 500’e yakın ağacı toprakla buluşturdu.

Başkan Fevzi Demirkol’un “yemyeşil Haliliye” hedefiyle çalışmalarını sürdüren Park Bahçeler Müdürlüğü, mevsimsel şartlara göre çalışmalarımı sürdürüyor. Ekipler, “yemyeşil Haliliye” için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, park ve bahçelerdeki mevcut ağaçların sayısını arttırarak, yeni ağaçları toprakla buluşturuyor.

Park Bahçeler Müdürlüğü, peyzajda kullanılan Limon servi, Mavi ladin, Arizona servisi, Top mazı, Salkım söğüt, Erguvan, Ihlamur, Ateş dikeni, Manolya, Dut ve Top akasya bitkileri gibi yaklaşık 40 farklı çeşit bitkinin dikim işlemlerini program dahilinde yürütüyor. Ekipler, son bir aylık çalışmalar kapsamında ilçe genelinde 4 bin 500’e yakın ağacı toprakla buluşturdu.

İmam Bakır Mahallesinde yürütüle çalışmalarla ilgili açıklama yapan İmam Bakır Mahalle Muhtarı İmam Deniz, Haliliye Belediyesinin mahallelerinde ağaç dikimi yaptıklarını, bu çalışmalarından dolayı da Başkan Fevzi Demirkol ile belediye çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi.

Haliliye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; ağaç dikim çalışmalarının devam ettiği ve “yemyeşil Haliliye” hedefi için çalışmaların aralıksız süreceği ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195