Title of a News Article

Haliliye’de çöp kutuları yenilendi

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırındaki ana arter, cadde ve sokaklarda bulunan sallama çöp kutularını yeniledi. İlçe geneline yayılacak olan yenilemede. pratik kullanım ve hijyenik şartların kolay sağlanması prensipleri göz önüne alındı. 

Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde temizlik çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.  Ara sokaklarda yerleştirilen yeni konteynırların yanı sıra, ana arterlerde hareket imkanını hızlandırmak ve lokal olarak temizlik çalışmalarına hız verebilmek adına yeni kovalar da temizlik araçlarına dahil edildi.

Özellikle insan sirkülasyonunun yoğun olduğu, sık sık çöp birikmelerinin yaşanmasına rağmen, toplama araçlarının trafiğe girmekte zorluk yaşadığı alanlarda kullanılacak yeni kovalar,  Haliliye Belediyesi'nin kurumsal renklerini içeriyor.  Küçük, hızlı ve kullanışlı çöp taksi uygulaması ile düzenli olarak takip edilecek olan yeni kovalar, sıcak hava dolayısıyla oluşabilecek koku ve kirliliğin de önüne geçebilecek.

 

"STANDARTLARI ARTTIRMAK ADINA ÇALIŞIYORUZ"

Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ yapılan yeni düzenleme ile ilgili olarak her geçen gün vatandaşların yaşam standartlarını arttırmak adına çalıştıklarını ifade etti. Uludağ, şunları söyledi: "Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde küçük çöp kovaları şeklinde, özellikle trafiğin yoğun olduğu yerlerde, toplama araçlarının şehir trafiğini aksatmasını önlemek amacıyla bu tip bir çalışma başlattık. Yaklaşık 500 adet şu aşamada küçük çöp kovaları yerleştirilecek. Bunlar sallamalı olacak. 50 metrede bir vatandaşımızın hizmetine sunulacak. Yine aynı şekilde, beklenilen özellikle taziye evleri, camiler, okulların köşelerine de bunlar konulacak. Orada vatandaşlarımızın çöplerini yerlere atmamaları sağlanacak. Bunun gibi Haliliye Belediyesi olarak her alanda, diğer birimlerimizin de yapmış olduğu çalışmalar var. Her geçen gün vatandaşlarımızın hizmetlerine sunacağımız çalışmalar olacak.

Ekibimiz her geçen gün, biraz daha tecrübelenerek; biraz daha fazla çalışarak emek veriyor. Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol’un komutlarıyla ekibimiz kolektif bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlarımızdan gelen sorunları yine Beyaz Masa aracılığıyla değerlendirip çözüyoruz. Bizim ile ilgili olmayanları da diğer kurumlara aktarımını sağlıyoruz.  Vatandaşlarımıza elimizden gelen en iyi hizmeti vermek adına bugün olduğu gibi, kalan 4 yılda boyunca da çalışıp;  şehrimizi, ilçemizi tertemiz bir hale sokmak için gayret sarf edeceğiz.” Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilk kademede 500 çöp kovasının montajını öncelikli ana arteller, daha sonra taziye evleri, ibadethaneler, okul önleri ve otobüs duraklarında yapacak.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2015, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195