Title of a News Article

Haliliye’de iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

.

Haliliye’de iş sağlığı ve güvenliği eğitimi
banner206

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli 460 personele, ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi verildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli personellere yönelik gerçekleştirilen eğitime Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Aysel Göncü, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli, temizlik şirketi yetkilileri ve işçiler katıldı. Eğitimin açılışında konuşan Başkan Yardımcısı Göncü, iş sağlığı ve güvenliğinin önemine vurgu yaparak, işçilere çalışma saatlerinde olabildiğince dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Temizlik işleri personellerinin zorlu bir görevi, en iyi şekilde yaptıklarının da altını çizen Başkan Yardımcısı Göncü, tüm çalışanlara iş saatlerinde kolaylıklar diledi.

Konuşmaların ardından iş güvenliği uzmanı tarafından verilen eğitimde; iş sağlığı ve güvenliğinin amacı, iş kazası ve meslek hastalığı, kanuni haklar ve sorumluluklar, genel iş sağlığı ve güvenliği kuralları, sağlık ve güvenlik işaretleri, yangın, güvenlik ile ilgili olaylara müdahale ve araç kullanırken uyulması gereken kurallar başlıkları anlatıldı.

Temizlik işçileri merak ettikleri soruların yanıtlarını bulurken, 460 personel yönelik verilen eğitim karşılıklı soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195