Title of a News Article

Haliliye’de ücretsiz resim kursu

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yetenek sınavlarına hazırlanan ve hobi edinmeye çalışanlara ücretsiz resim kursu veriliyor.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Konservatuar birimi tarafından açılan sanat  atölyesinde resim kursu veriliyor.  Kursiyerler, yaklaşık 30 kişilik gruplar halinde Sanat Atölyesi’nde ücretsiz olarak resim kursu alıyor.  Güzel sanatlar ve resim öğretmenliği bölümlerine hazırlanan adayların yanı sıra hobi amaçlı katılanlar da kurslardan faydalanıyor.

 

SANAT ATÖLYESİ BAŞKAN FEVZİ DEMİRKOL'UN TALİMATI İLE KURULDU

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un talimatı ile kurulan Sanat Atölyesi’ndeki kurslarda üniversitelerin resim bölümüne hazırlanan öğrencilere karakalem eğitimi veriliyor. Hobi amaçlı katılan kursiyerler ise kendi isteklerine göre yağlı boya, karakalem veya guaj boya eğitimi alıyor. Gençler ve çocuklar tarafından büyük ilgi gören kurslarda kursiyerler stres atmakla kalmayıp aynı zamanda yaptıkları resimleri sergileme imkanı da buluyor. Kursiyerler tarafından yapılan resimler mayıs ayı sonunda Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenecek resim sergisi ile sanatseverlerle buluşacak. Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından verilen kurslara katılan kursiyerlere kurs sonunda sertifika verilecek. Resim kursunun açılmasından duydukları memnuniyeti ifade eden kursiyerler ise kursun açılmasını sağlayan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür etti. Kursa başvurmak isteyen vatandaşlar; Haliliye Belediyesi’nin Kadri Eroğan Caddesi üzerinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195