Title of a News Article

HALİLİYE'DEKİ ASANSÖRLER DENETLENECEK

.

HALİLİYE'DEKİ ASANSÖRLER DENETLENECEK
banner206

Haliliye Belediyesi, ilçe sınırlarındaki iş merkezi ve apartmanlarda bulunan asansörlerin denetlenmesi için TMMOB Makina Mühendisleri Odası ile protokol imzaladı.

Haliliye Belediyesi Başkanı Fevzi Demirkol'un makamında gerçekleştirilen protokol törenine Makina Mühendisleri Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği'nden Celal Atilla Meral ve Nuriye Göçer Aytar ile Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Faik Demir katıldı. Başkan Demirkol ile Makina Mühendisleri Odası temsilcisi arasında imzalanan protokolle; ilçe sınırlarında bulunan apartman veya iş merkezlerindeki asansörlerin yıllık kontrollerinin sağlanması, hizmete uygun olmayan asansörlerin belirlenerek kullanıma durdurulması ve yeni yapılacak binalarda asansör standartlarının uygunluğunun tespit edilmesi sağlanacak.

Vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla böyle bir protokole imza attıklarını ifade eden Başkan Demirkol, "İnsan güvenliğini önemsiyoruz. İnsan hayatı bizim için çok önemli, bu anlamda güvenliğin sağlanması için çabalarımız var. Asansörler, gerekli kontrolleri sağlanmadığı takdirde büyük felaketlere yol açabiliyor. Bizde bu anlamda ilçe sınırlarımız içerisindeki binalarda bulunan asansörlerin uygunluğunun kontrol edilmesi ve eksikliklerin tespit edilmesi için Makina Mühendisleri Odası ile böyle protokol imzaladık." dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 10:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
mahmut bozkurt
mahmut bozkurt - 9 yıl Önce

öcretlimi öcretsizmi olacak

SIRADAKİ HABER

banner195