Title of a News Article

Halkı dinleyen başkan...

.

Halkı dinleyen başkan...
banner206
Haliliye Belediyesi Temmuz Ayı 'Halk Günü' toplantısını gerçekleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen 'Halk Günü' toplantısı Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Uludağ, Hacı Kanduza ve kurum müdürlerinin de katılımı ile gerçekleşti.

Temmuz Ayı 'Halk Günü'nde vatandaşlar talep, öneri, şikayet, eleştiri ve teşekkürlerini bizzat Başkan Fevzi Demirkol'a iletti. Her ayın ilk Cuma günü yapılan Halk Günü toplantısı, Haliliye Belediyesi toplantı salonunda süre kısıtlaması olmaksızın, ucu açık olarak yapılıyor.

Halk Günü ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, bu halkla ilişkiler toplantılarını düzenli olarak devam ettirdiklerini ifade ederek : "Haliliye Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz, halk günü uygulamamızın yine birisinde vatandaşlarımızla birlikteyiz. Her ayın ilk Cuma günü, öğleden sonra ucu açık olmak üzere, gelen bütün vatandaşlarımızın meselelerini birim müdürlerimizle, daire müdürlerimizle birlikte görüşüyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri, istekleri, temennileri, ihtiyaçları doğrultusunda yapılması mümkün olanı hemen, yapılması şu anda mümkün olmayanları ise belli bir planlama içerisinde yapmak için burada bugün yine müdürlerimizle, halkımızla buluştuk. Ramazan demeden, tatil demeden bu uygulama devam ediyor. Ve devam da edecek. Tatil de olsa, ramazan da olsa veya başka bir şekilde de, her ayın ilk Cuma günü öğleden sonra tüm halkımızı buraya bekliyoruz. Tabi belediyemizle ilgili temennileri olan, teklifleri olan, talepleri olanları bekliyoruz. Ve bir bir, tek tek hepsini dinledikten sonra, hepsinin meselelerine çözüm arayacağız. Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz." dedi.

Halk Günü'ne katılım sağlayarak Başkan Fevzi Demirkol ile görüşen Haliliyeliler ise düzenlenen bu günle ilgili olarak memnuniyetlerini ifade ettiler. Tek tek şikayet veya taleplerini ileten vatandaşlar, taleplerini kayda alınması, çözüm yolları ile ilgili bilgilendirilmeleri ve sürecin başlatılmasının ardından belediyeden ayrıldılar.  

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 18:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadir basak
Kadir basak - 9 yıl Önce

Dinleyip te çözüm bulamayan başkan

İsa yucel
İsa yucel - 9 yıl Önce

Bu kendini belediye baskani sanıyor heralde halk gunuymus ne yaptin haliliyeye sen ne gibi bi faydan oldu soylermisin

Mustafa polat
Mustafa polat - 9 yıl Önce

Hey maşallah başkana bak herşey bitti halk günü kaldı sen ve değerli yardimcilariniz ne yaptınız allah aşkına sadece laf sadece laf 3 yıl sonrada zamanim yetmedi dersin ama halk yemez

SIRADAKİ HABER

banner195