Title of a News Article

Hamile kadını götürürken kaza yaptı!

Hamile kadını götürürken kaza yaptı!
banner206
 ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi'nde, 2 gündür devam eden kar yağışının etkisiyle 70 mahalle yolu ulaşıma kapandı. Kar nedeniyle evden çıkamayan hamile kadın, belediye ekiplerinin yolu açması ardından ambulansın bulunduğu bölgeye götürüldü. Hamile kadını hastaneye taşıyan ambulans  yolda park halindeki bir araca çarptı. Kameraların da tesadüfen kaydettiği kazadan yara almadan kurtulan hamile kadın, başka bir ambulansla hastaneye götürüldü.

Siverek'e 50 kilometre uzaklıktaki Elmacık Mahallesi'nde 4'üncü çocuğuna hamile olan ve kanaması bulunan Aysel İdiz'in eşi Sedat İldiz, karın yolları kapatması nedeniyle eşini hastaneye götürmek için belediye ekiplerinden yardım istedi. Çağrı üzerine bölgeye giden ekipler yolu ulaşıma açtı ve arazi aracıyla hamile kadını Karacadağ Mahallesi'nde bekleyen ambulansa taşıdı.

 

AMBULANS KAMERALAR KAYITTAYKEN KAZA YAPTI

Hamile kadını Siverek Devlet Hastanesi'ne götürmek üzere yola çıkan 63 PD 140 plakalı ambulans, yaklaşık 10 kilometre ilerledikten sonra sürücüsünün buzlu yolda kontrolünü yitirmesiyle, yol kenarında park halinde duran Büyükşehir Belediyesi'ne ait 06 BH 4919 plakalı arazi aracına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlarda hasar oluşurken, yaralanmayan hamile kadın ise çağırılan başka bir ambulansla hastaneye götürüldü.

Öte yandan yolların buz pistine döndüğü ilçede, çok sayıda otomobilin de kontrolden çıkarak yollarda devrildiği görüldü.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195