Title of a News Article

Hangi Vekil ne yaptı?

Hangi Vekil ne yaptı?
banner206

Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri Halil Özcan, İbrahim Halil Yıldız ve Kemalettin Yılmaztekin ve Mehmet Ali Cevheri  bayram ve GAP SUKAY projesinin açılışı için geldikleri Şanlıurfa’da temaslarını sürdürüyor.


Bayram ziyaretlerinin ardından kentte temaslarını sürdüren Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Akparti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirtaş 
ile birlikte Mutlukaya köyüne giderek taziye ziyaretinde bulundular. Vekil Özcan daha sonra Akay ailesi ve Akçakale Belediye meclis üyesi Reşit Demir’in vefat eden amcası için taziye ziyaretinde bulundu. Vekil Özcan daha sonra eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın da hazır bulunduğu Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin talebelerinden Abdullah Yeğin Ağabeyin cenazesine katıldı.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili İbrahim Halil Yıldız ise, Ak Parti Suruç ilçe başkanı Mehmet Yavuz ile birlikte 
bayram ziyaretlerinin ardından Akçakale’ye giderek Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ı ziyaret etti. Milletvekili Yıldız daha sonra Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ile birlikte şehit imam Şükrü Yavuz’un ve şehit imam Mühiddin Demir’in ailesini ziyaret etti. Daha sonra Şıh Abdi Uçar’ın oğlu Şıh İbrahim Uçar’ı tekkesinde ziyaret eden vekil Yıldız burada Şıh Uçar’ın hayır duasını aldı. Yıldız dün ise Suruç ilçesinde bazı kanaar önderleriyle bir araya geldi.  Şanlıurfaspor Kulüp eski başkanı Fethi Şimşek’in verdiği yemeğe katıldı. 

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Kemalettin Yılmaztekin’de Akçakale’de Akkeçi mahallesine giderek burada Solhan aile büyüğü Sofi Ahmet Solhan ve muhtar Mehmet Solhan’ı ziyaret etti. Akçakale eski Belediye Başkanı Ahmet Akay'ın taziyesine giden Yılmaztekin aynı gün ilçe partisinde partililerle bir araya geldi. 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de Bozova ilçesine adeta çıkarma yaptı. İlçe Başkanı Mehmet Akgün ile birlikte ilçe büyükşehir belediyesince yapılan yatırımları gezen Cevheri Parti binasında partililerle bayramlaştı bazı köylerde ziyaretler yaptı. 

Öte yandan Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın ise kutsal topraklara gittiği için Şanlıurfa’da olmadığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2016, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195