Title of a News Article

Yeni Başhekim belli oldu...

Yeni Başhekim belli oldu...
banner206
Harran Üniversitesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimli Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, istifa etti. Bugün istifa ettiği öğrenilen Altay'ın yerine atanan isim de belli oldu. 

Şanlıurfa'daki Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Altay'ın istifa ettiği öğrenildi.

Altay, geçtiğimiz yıl Haziran ayında bu göreve getirilmişti.

Yerine atanan isim belli oldu

Bugün istifa ettiği öğrenilen Harran Üniversitesi Eğitim Araştırma ve Uygulama hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Akif Altay'ın yerine atanan isim belli oldu. Tecrübeli eski Başhekim öğretim üyesi Dr. Ahmet Güzelçiçek, Altay'ın yerine atandığı öğrenildi. 
Güzelçiçek, daha önce de Çocuk Hastanesi başhekimliğini yapmıştı. 

Güzelçiçek kimdir?

Harran Üniversitesi Hastanesinde üç yıldır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğinde Doktor öğretim üyesi olarak görevli Güzelçiçek, 1977 yılında Siverek’te doğdu. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu oldu, 2001-2005 yılları arasında Halfeti ilçesinde pratisyen hekim, 2005-2010 yılları arasında ise Bezmialem Vakıf Gureba Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları kliniğinde asistanlık görevlerinde bulundu. 2011-2016 yılları arasında Şanlıurfa Çocuk Hastanesinde 6 yıl Başhekimlik yaptı.

Güzelçiçek, 2016 yılından beri Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görev yapıyor ve bugün de istifa sonucu boşalan başhekimlik görevine tayin edildi.

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2019, 01:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mikail Beşler
Mikail Beşler - 4 yıl Önce

Daha ne istifalar var, bilmediğiniz. Veteriner fakültesi dergisi editörü de istifa etti

H .Ahmet Öncül
H .Ahmet Öncül - 4 yıl Önce

Değerli hemşerimizrÜstün başarılar dilerim.

haydar
haydar - 4 yıl Önce

Ancak yüzlerce yıl önce "bilimin merkezi" olan Harran Okulu'nun o soylu mirasının üzerinde şekillendirilen bir eğitim kurumu var ki, temellerini ne yazık ki Nurcular atınca gündemden hiç düşmedi...1992'de kurulan üniversite, müritlerin öylesine istilası altındaydı ki, YÖK sonunda gerici kadrolaşmaya dayanamadı ve tarihin en büyük üniversite operasyonunu yaparak kurumu neredeyse "medrese"ye çeviren Nurcuların armağanı rektörle tayfasını görevden aldı. https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mogollar-yikti-bagnazlar-kusatti-49468yy.htm

SIRADAKİ HABER

banner195