Title of a News Article

Harran Üniversitesinde değişim başladı

.

Harran Üniversitesinde değişim başladı
banner206

 Harran Üniversitesi yemekhanesinde hem yemekler değişti hem de tabaklar değişti.

Harran Üniversitesi yemek işlerine bakan Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi, öğrencilerin ve öğretim görevlilerin yemek yediği yemekhanede servis tabaklarını değiştirdi. Yeni yemek çeşitleriyle de menüsünü zenginleştirdi.

Yeni tabakların öğrenci ve öğretim üyelerinin kullanımına sunulduğu gün Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Genel Sekreter Abdülhalim Dündar, Rektör yardımcıları Prof.Dr. Şerafettin Çelik, Prof.Dr. Ercan Yeni, Prof.Dr. Abuzer Pınar,  Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Fethi Şanda ile beraber yemekhaneyi ziyaret ederek öğrencilerle beraber yemek yediler. Yemekhanede öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Taşaltın daha sonra öğretim görevlilerinin yemek yediği bölüme geçti.

 

ÖĞRENCİLER 1,75 TL’YE YEMEK YİYİYORLAR

Yeni yemeklerin ve servis tabaklarının üniversitemize yakışan tarzda olmasına dikkat ettiklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Taşaltın; “Öğrencilerimiz yeni sistemden memnunlar. Yemek kalitesinden de memnun olduklarını belirtiyorlar. Öğrencilerimiz rezerve yaparak, 1,75 TL’ye yemek yiyebiliyorlar. Öğrencilerimize rezerve yapmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü 3 bin kişilik yemek yapılır, 4 bin öğrencimiz yemek yemeye gelirse sıkıntı oluyor. Kampüslerimizin birçok yerinde kioks cihazlarımız vardır. Öğrencilerimiz buralardan rahat bir şekilde rezervasyonlarını yapabilirler. Bugün öğrencilerimizin daha iyi şartlarda yemek yemelerini sağlamak için hijyen açısından daha sağlıklı olan porselen tabak sistemine geçiş yaptık. Biz öğrencilerimiz için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize sadece öğrenci olarak değil, evlatlarımız olarak bakıyoruz. Evlatlarımız da her şeyin en iyisine layıktırlar” diye konuştu.

 

DOKUZ YEMEK ÇEŞİDİ MENÜYE EKLENDİ

Sadece tabldot değiştirmekle yetinmeyerek, yeni yemek çeşitleri ile menüyü zenginleştirdiklerini söyleyen Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Fethi Şanda; “Bugün itibariyle öğrencilerimize köpük tabldotlarda verdiğimiz yemek sistemini kaldırıp, porselen tabak servisine geçmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimize daha sağlıklı bir ortamda yemek yiyebilme imkânını oluşturduk. Öğrencilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bundan sonrada öğrencilerimize verdiğimiz hizmetleri daha da üst seviyelere çıkarmak istiyoruz. Bir de öğrencilerimiz için yemek çeşitlerimizi çoğaltarak yeni tatlar geliştirdik. Dokuz çeşit yemek türünü menümüze ekledik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195